Usi sticla

USA-STICLAUsile de sticla pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior, fiind ideale

pentru creearea unor spatii luminoase, dar in acelasi timp,  in cladiri de birouri, cabinete medicale , sedii firma sau in locuinte. Aspectul cel mai important legat de calitatea usilor de sticla sta in feronerie. Utilizarea feroneriei GEZE si DORMA de inalta calitate, confera usilor un finisaj atent si un aspect high-tech. Marele avantaj al usilor de sticla sta in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii. Frumusetea sticlei in combinatie cu delicatetea accesoriilor, confera spatiului o personalitate unica , cu efecte de lumina si stralucire senzationala. Sticla securizata de 6,8,10 sau 12mm, se poate personaliza pana la cel mai mic detaliu, prin sablare, vopsire, pictura sau autocolant.

Usile cu toc din aluminiu, sunt durabile, moderne, futuriste si pot fi montate practic in orice dimensiune de gol, datorita faptului ca ele se debiteaza la dimensiunea dorita si sticla se executa dupa aceste dimensiuni. Usile poate fi intr-un canat sau doua canate, iar feroneria poate fi de diferite modele.

Usile de sticla batante fara toc sau vitrine sunt foarte utile datorita faptului ca se pot deschide in ambele directii, pastrand dimensiunea spatiului existent. Cele mai frecvente usi de sticla sunt cele pendulare sau batante, cu amortizor de pardoseala, in diferite combinatii: usi simple, duble cu sau fara supralumina, cu parte laterala fixa.

Usile culisante cu prindere pe zid sau pe tavan, sunt foarte practice acolo unde spatiul nu permite altfel de deschidere.